top of page

Vloerbekleding

Sterk, comfortabel, isolerend, onderhoudsvriendelijk en geluiddempend

Uw droomvloer ligt binnen handbereik. Van begin tot eind zorgen wij met onze eigen specialisten en vakmensen voor een perfecte afwerking. Steeds aangepast aan uw wensen en budget.

Kom zeker langs in onze showroom of kijk hieronder verder voor informatie en inspiratie

Logo Deckers Interieur
Uitleg
Assortiment

Waarom kiezen voor vloeren bij Deckers Interieur?

Advies

Goeiedag! Alles begint bij een goed gesprek. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. In een kennismakend gesprek gaan wij op zoek naar het antwoord op uw wensen.

Kwaliteit

Wij stellen een selectie van prachtige vloeren voor die voldoen aan uw wensen. Planken, tegels of kamerbreed in de juiste kleur en passend in de stijl van uw woning. Onze adviseur staat u hier bij met raad en daad. Wij verzekeren u van onze ongeëvenaarde kwaliteit. Deckers staat generaties lang bekend voor een goede voorselectie van kwaliteitsvolle vloeren. 

Service

Uw vloeren worden opgemeten en geplaatst door onze eigen vakmensen. Op basis van uw keuzes bieden wij u een offerte op maat aan.​Zo bent u verzekerd van een passend eindresultaat. 

Een eigen adviseur, een eigen opmeter, eigen plaatsingsdienst. Alles in 1 team en onder 1 dak bij Deckers Interieur. Onze mensen barsten van ervaring en bieden u vloeren aan waar u jarenlang plezier aan zal beleven.

Als familiebedrijf met meer als 55 jaar ervaring kan u bij ons steeds rekenen op een goede service. Zowel voor, tijdens als na uw aankoop. 

U geraakt er zelf niet uit? U weet niet welke mogelijkheden u heeft op vlak van vloerbekleding? U weet niet waar te beginnen? Maak een afspraak en wij helpen u graag!

​​

Waarom Deckers
Deckers Interieur vloer
Deckers Interieur vloer
Contact

Contacteer

ons

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page