top of page
Realisaties

Onze totaalprojecten

Deze projecten werden van vloer tot plafond volledig geïnspireerd door Deckers Interieur. Al deze realisaties zijn stuk voor stuk prachtige voorbeelden van wat Deckers Interieur voor uw interieur kan betekenen.

Onze binnenhuisadviseurs laten hiermee zien dat zij mee zijn met de laatste trends en steeds weten in te spelen op uw wensen.

Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze winkel.

Uitleg

Totaalprojecten

Ontdek de resultaten van
onze totaalprojecten

*Al deze foto's zijn in samenspraak met onze klanten genomen. Zij mogen onder geen enkele voorwaarde gekopieerd of hergebruikt worden zonder toestemming van Deckers Interieur  © 

Landelijk modern

Onze interieuradviseur kreeg carte blanche en dat zie je. Hij heeft, in samenspraak met de klant, een prachtig eindresultaat in Limburg op poten gezet en is hier terecht fier op!

Ons totaaladvies omvatte de vloerkeuze, de plaatsing van haard en tv-wand, plinten, kleuradvies (verf), tapijten, meubels, verlichting, zonwering en gordijnen

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals eik en verweerd  elmenhout heeft onze adviseur een familiale gezellige inrichting weten te bereiken. De smeedijzeren elementen vormen hier een perfect contrast op.

Chique

landelijk

We kregen de vraag voor een totaalconcept op maat. Na overleg met de klant werd beslist om voor een gedurfder interieur te gaan.

 

Met een duidelijke aanwezigheid van kleur in combinatie met subtiele tinten bekom je een warm landelijk interieur met een duidelijk karakter.

Het prachtige door Deckers Interieur handgeweven tapijt en de stijlvolle sierkussens uit eigen atelier zorgen voor kleur en contrast in en met de zetels. 

De sfeerverlichting maakt het geheel volledig af.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals zijde in de vouwgordijnen en warm linnen in de gordijnen, creëer je een onweerlegbare gezelligheid.

In de slaapkamer werd een door Sleeplife op maat gemaakt hoofdeinde achter het bed gebruikt.

*Al deze foto's zijn in samenspraak met onze klanten genomen. Zij mogen onder geen enkele voorwaarde gekopieerd of hergebruikt worden zonder toestemming van Deckers Interieur  ©