top of page
SIL_0363.jpg

Maak uw interieur compleet met onze exclusieve zonwering op maat. Zonwering zorgt voor gefilterd licht en een prachtige overgang van uw ramen naar de muren en de rest van uw interieur. 

Al onze zonwering wordt op maat gekozen, gemeten en geplaatst door eigen ervaren personeel. 

Met het juiste advies komt u tot de beste keuze. Silhouette Shades zijn stijlvol en veranderen fel licht in zacht diffuus licht. Met Twist Shades kunt u eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of gesloten positie. Zo creëer je de juiste stemming en sfeer en kan je variëren met lichtinval en privacy. 

 

Horizontale en verticale jaloezieën zijn designklassiekers die licht en privacy regelen. De Plissé Shades en rolgordijnen hebben een zeer decoratief karakter, waar Duette Shades dit verder aanvullen met geweldige isolerende eigenschappen. Met vouwgordijnen kan je elke stijl aan met een eindeloze keuze uit stoffen. 

Laat u adviseren in deze mogelijkheden. Aan elk raam en in elke stijl is er een juiste oplossing.

In onze showroom kan u terecht voor de volledige Gallery Experience van Luxaflex. Een adembenemende stand waar vrijwel elk product en systeem te bekijken, voelen en ervaren is.

Zonwering

Functionele raamdecoratie,
visuele perfectie,
kwaliteit op maat
Uitleg
Assortiment
Pebbles Luxaflex

Waarom kiezen voor zonwering bij Deckers Interieur?

Advies

Goeiedag! Alles begint bij een goed gesprek. Wie, wat, waar, wanneer, hoe, ...? Zowel wij als uzelf zitten met een heleboel vragen naar elkaar toe. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij voor duidelijkheid in dit kennismakend gesprek.​ 

Kwaliteit

Samen kijken we naar de prachtige systemen en overlopen we eventuele voor- en nadelen. Wij staan garant voor een ongeëvenaarde kwaliteit. Ook de afwerking wordt besproken. Onze adviseur staat u hier bij met alle benodigde uitleg. Op basis van uw keuzes bieden wij u een offerte op maat aan.​

Service

Onze eigen installateur komt alles voor u bij u thuis opmeten. Zo bent u steeds zeker van een passend eindresultaat. U krijgt hierna een definitieve offerte die rekening houdt met eventuele wijzigingen in de afmetingen.

U heeft ons het vertrouwen geschonken om uw project onder handen te nemen en dat nemen wij ter harte. U kan rekenen op het perfecte eindresultaat waar Deckers Interieur garant voor staat. Onze eigen ervaren plaatser zorgt ervoor een feilloze afwerking

Als familiebedrijf met meer als 55 jaar ervaring kan u bij ons steeds rekenen op een perfect service. Zowel voor, tijdens als na uw aankoop. 

Waarom Deckers
Pebbles
Zonwering afdeling
Zonwering afdeling
Zonwering boeken
Voorbeelden zonwering
Luxaflex stand
Zonwering afdeling
Contact

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page