top of page

Linoleum

Puur natuur voor zowel thuis als op kantoor

Een woordje uitleg ...

Wie kennis maakt met linoleum komt in een fascinerende wereld van kleuren en dessins terecht.  Het is een vloer met ongekende mogelijkheden en geschikt voor zowel thuis als op kantoor.  Door de samenstelling van linoleum krijgen we een vloer die zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.

marmoleum_colours_2_Web.jpg
Uitleg

Merk

Kleur

Functioneel

Wij werken uitsluitend met het A-merk 'Marmoleum' van Forbo flooring. Laat u zeker verwonderen in onze enorme showroom waar al onze adviseurs u te woord kunnen staan.

Waarom kiezen voor Linoleum

Puur natuur

Marmoleum is de duurzaamste vloer en draagt niet bij aan klimaatverandering.  Wat marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen.  Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen zoals het Cradle-to-Cradle certificaat.

Een hygiënische vloer dus, geïnspireerd door de natuur.  Marmoleum staat voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht.

Betrouwbaar & Sterk

Als je kiest voor marmoleum dan weet je zeker dat je voor een zeer duurzaam natuurproduct kiest. Een marmoleumvloer koop je voor zeker 25-30 jaar. Het product is slijtvast, is heel makkelijk schoon te maken en goed te onderhouden.

Marmoleum op de vloer geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze vloer kan tegen een feestje.  

Ideaal om op te werken

Ook voor kantoor en praktijkruimte is marmoleum de ideale oplossing. Sterk genoeg zodat er jarenlang op gewerkt kan worden.  Een goede investering dus.  Dankzij de Topshield2 toplaag is Marmoleum nog beter bestand tegen intensief gebruik. Vuil, slijtage, krassen en vlekken. Deze vloer kan heel wat hebben! Met Marmoleum kiest u dus voor een vloer die een topprestatie levert en zijn uitstraling langer behoudt.

Creatief met Marmoleum click

Vind je een egale vloer te saai?  met de marmoleum click vloeren maak jij het ontwerp en combineer jij de kleuren die je graag ziet.  Of je laat je adviseren door één van onze specialisten natuurlijk.

Wij presenteren u onze producten met een state-of-the-art showroom van Deckers Tapijt. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u regelmatig het eindresultaat te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen vloerbekleding. 

Wij gaan voor kwaliteit

Contacteer

ons

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page