top of page

Parket

It's good to live on wood

Een woordje uitleg ...

Ons aanbod parketvloeren is meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is onze parket even gemakkelijk in installatie en onderhoud. Toch is er een groot verschil: de toplaag is van echt hout, geen imitatieprint. Wat je ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek.

FOTO-OAKS-DESERT-OAK-Rustic-Light-Deluxe
Uitleg

Merk

Kleur

Functioneel

Wij werken uitsluitend met het A-merk 'PARKY' voor zowel meerlaags parket als fineerparket. Laat u zeker verwonderen in onze enorme showroom waar al onze adviseurs u te woord kunnen staan.

Waarom kiezen voor parket van Parky

Een duurzame keuze

Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springt Parky er zuinig mee om:

Elke boom die gebruikt wordt komt uit duurzaam beheerde bossen, elke plank is volledig recycleerbaar. Een circulair verhaal dus, want daarnaast haalt Parky de nodige energie deels uit zonne- en windenergie.  Ook gebruiken ze zaagsel en schilfers uit hun atelier als brandstof in de winter. Voor Parky is de toekomst CO2-vrij en hier staan wij, als firma Deckers 100% achter.

Écht hout

Echt hout, dat voel je. Daarom is elke plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, van eik tot teak. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look dus, gecombineerd met de warmte van hout.

Supersterk en krasbestendig

Krasbestendig


Parky vloeren zijn ultrasterk. De nieuwe Titanium finish telt acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.

Supersterk


Elke plank bestaat uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Gebruik ze met een gerust hart voor de vloer in je keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

Waterdicht oppervlak

Het leven is soms morsig. Gelukkig zijn je vloeren daar tegen bestand. Elke Parky plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.

Perfecte match met je vloerverwarming

Of je nu kiest voor een nat of een droog vloerverwarmingssysteem, beide zijn te combineren met Parky. 

Vloeren die je lucht gezonder maken

Om de planken af te werken, gebruiken we enkel waterbeitsen, lijmen zonder vluchtige organische stoffen en lak met een minimum aan schadelijke solventen. De wetenschap bewijst het: de luchtkwaliteit verbetert daar waar Parky parket op de vloer ligt. En daarom scoren we kwaliteitslabel A+

Wij presenteren u onze producten met een state-of-the-art showroom van Deckers Tapijt. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u regelmatig het eindresultaat te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen vloerbekleding. 

Wij gaan voor kwaliteit

Deckers Interieur parket vloer
Deckers Interieur vloer laminaat

Contacteer

ons

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page