top of page

Vinyl op rol

De practische vloer van muur tot muur

Een woordje uitleg ...

Het aanbod vinylvloeren op rol is zeer uitgebreid.  Plankenmotief, tegelmotief, beton-look, noem het maar op.  In ons assortiment gaat de keuze zeker gemaakt kunnen worden. Een vinylvloer is niet alleen budgetvriendelijk maar ook comfortabel, duurzaam, gemakkelijk en mooi. ​

nov_viva_6542_OSCURA_DETAIL2 WEB_bewerkt
Uitleg

Merk

Kleur

Functioneel

Wij werken uitsluitend met A-merken zoals Novilon, (van Forbo flooring), Interfloor en Tarkett om er maar enkele te noemen.  Vinylvloeren worden zeker niet enkel gebruikt voor slaapkamers.  Projectmatig wordt er ook vaak naar dit type vloerbekleding gegrepen omwille van de vele voordelen dat vinyl biedt.  Laat u zeker verwonderen in onze enorme showroom en goed adviseren door onze adviseurs.

Waarom kiezen voor vinyl

Een duurzame keuze

Garanties tot maar liefst 15 jaar zijn geen uitzondering bij deze vloer.  Door middel van de nieuwe 'Diamond Seal' finishing is een vinylvloer kras- en slijtvast en blijft daardoor ook langer mooi.  Een vinylvloer van projectkwaliteit kan ook toegepast worden op bijvoorbeeld trappen en in werksituaties.

Comfortabel

We streven allemaal naar comfort in het leven.  Met een vinylvloer als vloer komen we weer een stapje dichterbij.  Deze vloer is aangenaam voetwarm wat bijvoorbeeld interessant is in de badkamer en slaapkamers.  Het dempen van geluid is ook een groot pluspunt, evenals het feit dat een vinylvloer geschikt is voor toepassingen op vloerverwarming.

Mooi

De vernieuwde vinylvloeren hebben een zeer natuurlijke uitstraling door het levensechte reliëf in de toplaag.  

Wie voor een vinylvloer kiest heeft enorm veel keuze uit zowel dessins als kleuren.

Met een vinylvloer op rol heb je nog eens het voordeel dat deze heel vaak kamerbreed te verwerken is, en er dus geen naden gemaakt dienen te worden. 

Gemakkelijk

Vinyl, een gemakkelijke vloer?  Zeker en vast!  Een vinylvloer op rol kan je tot zo'n 40 m² los leggen, zonder het gebruik van lijm.

Dit is vooral interessant voor de doe-het-zelver, geen gesmos met lijm.  Een vinylvloer is ook gemakkelijk in onderhoud door de vuilwerende toplaag.  En doordat vinyl een gesloten geheel vormt is deze vloer ook nog eens watervast. U hoeft dus niet ongerust te zijn als er water of dergelijke op gemorst wordt.

Wij presenteren u onze producten met een state-of-the-art showroom van Deckers Tapijt. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u regelmatig het eindresultaat te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen vloerbekleding. 

Wij gaan voor kwaliteit

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page