top of page

Gordijnen

Modern, klassiek, transparant, gesloten of isolerend
Steeds op maat

Uw droomgordijnen liggen binnen handbereik. Van naald tot draad zorgen wij in eigen atelier voor een perfecte afwerking. Steeds aangepast aan uw wensen en budget.

Kom zeker langs in onze showroom of kijk hieronder verder voor informatie en inspiratie

Logo Deckers Interieur
Uitleg
Assortiment

Waarom kiezen voor gordijnen bij Deckers Interieur?

Advies

Goeiedag! Alles begint bij een goed gesprek. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor advies aan huis. In een kennismakend gesprek gaan wij op zoek naar het antwoord op uw wensen.

Kwaliteit

Wij stellen een selectie van prachtige stoffen voor die voldoen aan uw wensen. Transparant of gesloten, in de juiste kleur en passend in de stijl van uw woning. Onze adviseur staat u hier bij met raad en daad. Wij verzekeren u van onze ongeëvenaarde kwaliteit. Deckers staat generaties lang bekend voor een goede voorselectie van kwaliteitsvolle stoffen. Bovendien worden uw gordijnen geconfectioneerd in ons eigen atelier, waar onze naaisters een uitstekende afwerking ter harte nemen. Op basis van uw keuzes bieden wij u een offerte op maat aan.​

Service

Onze eigen installateur komt aan huis opmeten. Zo bent u verzekerd van een passend eindresultaat. 

Een eigen adviseur, een eigen opmeter, eigen plaatser en een eigen atelier. Alles in 1 team en onder 1 dak bij Deckers Interieur. Onze mensen barsten van ervaring en bieden u raamdecoratie aan waar u jarenlang plezier aan zal beleven.

Als familiebedrijf met meer als 55 jaar ervaring kan u bij ons steeds rekenen op een goede service. Zowel voor, tijdens als na uw aankoop. 

U geraakt er zelf niet uit? U weet niet welke mogelijkheden u heeft op vlak van raamaankleding? U weet niet waar te beginnen? Maak een afspraak en wij helpen u graag!

​​

Waarom Deckers
Gordijnafdeling
Stoffen
Gordijnafdeling
Gordijnen
Roedes
Contact

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page