top of page

Vinylstroken

Luxe Vinyl Tegels, een mooie designvloer voor ieders stijl en persoonlijkheid.  Klikken of verlijmen?  Een perfect eindresultaat is ons streven!

Een woordje uitleg ...

Wij bieden u voor iedere kamer de ideale vloer aan, rekening houdend met uw wensen en budget.  Vinylstroken of ook wel LVT vloeren genoemd, combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak.  Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid.

F023 - Verona Staand WEB.jpg
Uitleg

Merk

Kleur

Functioneel

Wij werken uitsluitend met A-merken zoals Moduleo, Floorify, Coretec en Berry flor, om er maar enkele te noemen.  De keuken, slaapkamer, woonkamer of kantoor, vinylstroken zijn de ideale vloer met tal van voordelen voor iedere ruimte.

unnamed.jpg
Floorify-logo-text-2017 PLANKS & TILES.j
coretec_black.jpg

Waar kiezen voor vinylstroken

Vloeren met hyperrealistisch design

De planken en tegels in de Luxe vinyl-collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur.  Elke vloer heeft haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. Voor wie de dingen graag groots ziet, zijn er ook XL- planken en tegels beschikbaar. 

 

Veel variatie in hetzelfde ontwerp

Originele parketplanken zijn nooit identiek. Er is dus altijd sprake van een natuurlijke verscheidenheid in het dessin. De luxe vinylvloeren zijn net zo uniek. 

 

Steeds een authentieke look-and-feel

De luxe vinylvloeren vinden hun inspiratie in de natuur. Ze moeten er authentiek uitzien en ook zo aanvoelen. Ze vergroten ook het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren. Door een uniek “embosseringsproces” brengen ze de kleinste details van elk houtdesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.

Een aangenaam zacht en warm gevoel

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe als je over zo'n luxe vinylvloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten.

Een vinylvloer voelt ook aangenaam warm aan. Omdat een deze vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming.

Uitstekende akoestiek in huis: ssstil…

Een van de grote voordelen van vinylvloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Dat laatste vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf. Als je vervelende geluiden wil bannen in huis, dan biedt deze vinylvloer je de ultieme vloeroplossing.

 

Onderhoudsvriendelijk

De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd, poetsen met zuiver water is voldoende. Je hebt geen hardnekkige poetsmiddelen nodig. 

Wij presenteren u onze producten met een state-of-the-art showroom van Deckers Tapijt. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u regelmatig het eindresultaat te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen vloerbekleding. 

Wij gaan voor kwaliteit

Contacteer

ons

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page