Deckers Interieur gaat samen met u de uitdaging aan.

Een prachtig project van Aaah tot Ziezo, een klassiek onderhoud, een objectief kleuradvies of een keukenkastje dat gelakt moet worden. Het kan. 

We luisteren naar u en bieden een oplossing aan.

Met onze 'tips & tricks' en selectie kwalitatieve producten, steeds aangepast aan uw budget, zorgen wij mee voor een perfect eindresultaat.

Keer op keer.

Verf

Meer dan enkel kleur
 
 
 

Waarom kiezen voor verf bij Deckers Interieur?

Goeiedag! Alles begint bij een goed gesprek. Wie, wat, waar, wanneer, hoe, ...? Zowel wij als uzelf zitten met een heleboel vragen naar elkaar toe. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij voor duidelijkheid in dit kennismakend gesprek.​ 

Verf komt er in alle geuren en kleuren. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsverven. Deze onderscheiden zich op vlak van kleurechtheid en duurzaamheid.

 

Met de juiste verf geeft u uw thuis de uitstraling die bij u past. 

Bij Deckers Interieur bieden we keuze uit verscheidene merken van verf. Hierdoor kunnen we steeds prijs maken op basis van uw budget. Zo kunnen wij u keer op keer een offerte op maat aanbieden.

Elke situatie vraagt een specifieke aanpak. Onze ervaren technische medewerkers zorgen hierbij voor gemoedsrust. U kan er zeker van zijn dat u met de juiste oplossing voor uw uitdaging vertrekt. 

Graag nog enkele tips voor een uitdaging die niet lukt? Bel ons!  Wij begeleiden u stap voor stap tot een prachtig eindresultaat.

 

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

  • Deckers Interieur Facebook
  • Deckers Interieur Pinterest

© 2018 Created by Deckers Interieur

  • Facebook - Deckers Interieur
  • Pinterest - Deckers Interieur