top of page

Rolgordijnen

het rolgordijn, heruitgevonden

Een woordje uitleg ...

Rolgordijnen op maat zijn functioneel en decoratief tegelijkertijd. Onze rolgordijnen op maat worden in prachtige stoffen en unieke ontwerpen uitgevoerd. Van lichtdoorlatend tot verduisterend, van zachte bloemmotieven tot intense kleuren. Geniet van prachtige ramen in elke kamer van uw huis. Kies uit onze eindeloze stoffenkeuze en laat u verbazen van het eindresultaat op maat.

Creëer een speciale uitstraling voor uw rolgordijn met een gepersonaliseerde onderlat voor de perfecte finishing touch. Breng uw stijl perfect tot uitdrukking.

Uitleg

Design

Kleur

Functioneel

Onze met Luxaflex® Dustblock® behandelde rolgordijnstoffen zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Zo kunt u uw rolgordijn eenvoudig reinigen. Een praktische en stijlvolle oplossing op maat voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers.

Geschikt voor dakramen
Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor dakramen. Voor elk raam bieden wij maatwerk
Oog voor veiligheid
Het veiliger maken van onze producten vormt een integraal onderdeel van onze manier van werken
Schaduw
Duurzame oplossingen
Veel onze rolgordijnen zijn gecertificeerd. Wij bieden zelfs gerecycled PET aan
Powerview
Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient
Uitstekende uv-bescherming zonder het uitzicht te verstoren.

LiteRise®

Eenvoudige bediening

Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met uw hand via de onderlat de raambekleding moeiteloos omhoog en omlaag.

Transparantie

Stijl voor alle ruimtes

Kies voor een transparantie stof als u veel licht in uw kamer wilt. Kies voor een dim-out stof voor uw slaapkamer of om extra privacy te creëren.

Wij bieden u het meest uitgebreide overzicht van alle beschikbare Luxaflex® raambekleding in een state of the art Luxaflex® presentatie. Als Gallery Dealer hebben we een grondige kennis van onze producten en bieden we deskundig advies, alsmede meet- en montageservice. Wij bieden tevens een uitgebreid assortiment van Copa Home aan.

Wij gaan voor kwaliteit

Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen

Powerview

Met dit systeem kan raamdecoratie worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble® afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raamdecoratie volledig automatisch bediend worden.

 

PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.

 

Naast optimale functionaliteit staan kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal. Dankzij een compacte batterijhouder is stroomtoevoer overbodig. De Pebble®afstandsbedieningen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur.

 

PowerView® Motorisation is bekroond met de WCMA Award voor Best New Style Concept.

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page