top of page
Elegantie voor grote ramen,
Steeds op maat

Verticale jaloezieën

Een woordje uitleg ...

Onze praktische en stijlvolle PVC verticale jaloezieën zijn duurzaam en eenvoudig te onderhouden met onze speciale antibacteriële DustBlock® coating. De perfecte keuze voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers.Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft. Onze collectie biedt de grootste variatie aan transparanties, lamelbreedten en materialen voor uw inrichting.

Kies uit schitterende kleuren, afwerkingen en texturen in stof, vinyl en moderne metallic looks. Combineer stoffen en afwerkingsdetails om een individuele jaloezie te creëren voor het perfecte raam.

Uitleg
Oog voor veiligheid
Het veiliger maken van onze producten vormt een integraal onderdeel van onze manier van werken
Schaduw
De Verticale Jaloezieën kunnen moeiteloos bijna iedere raamvorm bedekken.
Powerview
Onze slimme gemotoriseerde systemen geven u volledige controle over uw jaloezieën
Geschikt voor elke kamer
Luxaflex® kan perfect worden ontworpen voor gebogen vormen, brede vormen of elke andere denkbare vorm.

Design

Kleur

Functioneel

Ons prachtige assortiment van kleuren, patronen, rijke structuren en transparanties – van delicate transparante stoffen tot opvallende structuren – helpen u om het perfecte evenwicht te vinden tussen licht, privacy en stijl.

Dé oplossing

Een oplossing van vloer tot plafond

Fantastische nieuwe stoffen, trendy metallic en houtlooks. Wij hebben een aantal favorieten geselecteerd, maar als u het gehele assortiment wilt bekijken, bezoekt dan snel onze showroom.

Bediening

Keuze in overvloed

U kunt onze prachtig ontworpen verticale jaloezieën bedienen met een eenvoudige roede. Voor het ultieme gemak is onze elektrische afstandsbediening of wandschakelaar de perfecte keuze wanneer u veel ramen hebt.

Wij bieden u het meest uitgebreide overzicht van alle beschikbare Luxaflex® raambekleding in een state of the art Luxaflex® presentatie. Als Gallery Dealer hebben we een grondige kennis van al onze producten en bieden we deskundig advies, alsmede meet- en montageservice. Wij bieden tevens een heel uitgebreid gamma van Bece en Copa Home aan.

Wij gaan voor kwaliteit

Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën

Powerview

Met dit systeem kan raamdecoratie worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble® afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raamdecoratie volledig automatisch bediend worden.

 

PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.

 

Naast optimale functionaliteit staan kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal. Dankzij een compacte batterijhouder is stroomtoevoer overbodig. De Pebble®afstandsbedieningen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur.

 

PowerView® Motorisation is bekroond met de WCMA Award voor Best New Style Concept.

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page