top of page
Decoratief voor elke raamvorm,
Steeds op maat

Plissé Shades

Een woordje uitleg ...

De Plissé Shades zijn speciaal ontworpen voor draai- en kiepdeuren en -ramen. Ze passen perfect in het raam- of deurkozijn zonder dat daar gaten in worden geboord. Zo garanderen wij een nette, stijlvolle afwerking. De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé Shades raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en rijke textuurweefsels in schitterende kleuren. De Plissé Shades zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting.

De Plissé Shades vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en iedere stijl – van klassiek chic tot krachtig modern – en passen net zo goed in woonkamers en serres als in badkamers en keukens.

Uitleg
Privacy met uitkijk
Open uw shades vanaf de bovenkant of de onderkant voor het perfecte evenwicht tussen privacy en lichtregulering.
Oog voor veiligheid
Het veiliger maken van onze producten vormt een integraal onderdeel van onze manier van werken
Elke raamvorm
Luxaflex® kan perfect worden ontworpen voor gebogen vormen, brede vormen of elke andere denkbare vorm.
Dag en nacht
Elke shade is uitgerust met twee stijlvolle geplooide stoffen om te zorgen voor maximale lichtregulering en privacy.
Powerview
Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient
Geschikt voor elke kamer
Plissé Shades zijn uitermate geschikt voor dakramen.

Design

Kleur

Functioneel

De stijlvolle Plissé Shades passen op bijna elke raamvorm, van gebogen of ronde ramen tot zeer grote ramen. Ze zijn perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres. Perfect op maat gemaakt en geïnstalleerd door onze eigen installateur.

Licht

en

Privacy

Licht maakt het verschil

U kunt de ongelooflijk veelzijdige Top-Down/Bottom-Up Plissé Shades van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden bedienen. Zo creëert u in één keer het perfecte evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy.

Altijd op maat

Op maat en keuzes in overvloed

Verlevendig uw woonkamer, geef uw keuken of serre nieuw elan of verander een slaapkamer in een heerlijke plek van ontspanning en rust met de geplooide Plissé® Shades, die verkrijgbaar zijn in vele prachtige kleuren en texturen

Wij bieden u het meest uitgebreide overzicht van alle beschikbare Luxaflex® raambekleding in een state of the art Luxaflex® presentatie. Als Gallery Dealer hebben we een grondige kennis van onze producten en bieden we deskundig advies, alsmede meet- en montageservice. Wij bieden tevens een uitgebreid assortiment van Copa Home aan.

Wij gaan voor kwaliteit

Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades
Plissé Shades

Powerview

Met dit systeem kan raamdecoratie worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble® afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raamdecoratie volledig automatisch bediend worden.

 

PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.

 

Naast optimale functionaliteit staan kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal. Dankzij een compacte batterijhouder is stroomtoevoer overbodig. De Pebble®afstandsbedieningen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur.

 

PowerView® Motorisation is bekroond met de WCMA Award voor Best New Style Concept.

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page