top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Kussens, de perfecte afwerking voor jou interieur


Met wat kussens in jouw interieur wordt het al snel sfeervol en comfortabel. Je geeft de inrichting in een handomdraai een andere look, brengt kleur aan als je het wat te somber of rustig vindt of gaat snel mee in een trend. Een sierkussen is immers zo gekocht en neergelegd. Welke kussens je dan kiest en hoe je ze stylet, dat vertellen we je hier. Duik je mee in de wereld van kussens?


Pas jouw interieur snel aan op de nieuwste trends

Kussens zijn natuurlijk een ideale woonaccessoire. Houd jij ervan om trends te volgen? Dan pas je jouw inrichting snel en gemakkelijk aan met wat nieuwe kussentjes in huis. De trendkleuren voor 2019 zijn onder meer Living Coral, een mooie dieproze koraaltint, Quiet Clearing, een diepgroene kleur, maar ook okergeel, naturel kleuren en pasteltinten. Gaat het je wat te ver om direct de muur in een van deze kleuren te verven of een nieuwe okergele bank aan te schaffen? Kies dan voor een paar kussentjes in de kleuren die jij mooi vindt en die samen goed combineren. Zo volg je gemakkelijk en snel de trends van jouw keuze zonder dat het je al teveel tijd en geld kost!

Eindeloos variëren en combineren

Het leuke van kussens is dat je er eindeloos mee kunt variëren en combineren. Kleur, vorm, grootte, patronen en materialen, je hebt bij sierkussens alle keus. Kies bijvoorbeeld een kleurtint die goed past in jouw interieur en zoek daarbij een aantal mooi matchende kussens. Een groot vierkant kussen combineert heel leuk met een paar kleinere kussens die je ervoor plaatst. Of leg een rechthoekig kussen voor een vierkant exemplaar van hetzelfde materiaal.

Contrast in huis met sierkussens

Met kussens kun je ook makkelijk contrast in huis aanbrengen. Met lichte sierkussens op een donkere bank en vice versa. En heb je al een contrasterende kleur in jouw interieur die subtiel terugkomt in accessoires? Zoek dan van diezelfde kleur een paar mooie, grote kussens voor een nog meer kleurrijk effect in huis!


Kussens in de slaapkamer…

Ook in de slaapkamer zijn kussens altijd een fijne accessoire. Naast jouw hoofdkussen is het heel leuk om ook een mooie set kussens op het bed te leggen. Zeker als je van een wat romantische sfeer houdt kun je hiermee die woonstijl nog meer benadrukken. En, het oogt ook heel comfortabel. Wel zo prettig voor de slaapkamer!

… en op de eetstoelen

Ook voor de eetstoelen kun je kussentjes aanschaffen. Zeker als je wat hardere stoelen hebt is dat erg prettig. Let dan wel op dat de kussentjes qua grootte goed passen en niet te bol of te zacht zijn. Je moet er niet in wegzinken zeg maar. Wel kun je goed kleuren combineren aan de eettafel; kies bijvoorbeeld 3 contrasterende kleuren als je 6 stoelen bij de eettafel hebt, en je hebt direct een speels effect.


Lentekriebels? Varieer in jouw interieur met leuke kussens van Deckers Interieur!

Met de lente in aantocht begint het misschien bij jou ook wel te kriebelen om wat in huis te veranderen. Kom dan eens in een van onze woonwinkels kijken voor de nieuwste trends in sierkussens. We hebben ze in verschillende maten, in diverse materialen en natuurlijk in allerlei kleuren en dessins. Bezoek Deckers Interieur en laat je inspireren om met kussentjes jouw interieur te stylen en een verfrissende boost te geven! Contacteer ons gerust voor een afspraak.

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page