top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Groen in de slaapkamer


Wonen in een groene oase wie wil dat nu niet? Een groen interieur creëer je natuurlijk met een groen kleurtje op de muur en groene meubels en materialen. Maar hoe fijn is het om te wonen in een huis dat écht groen is. Er zijn tegenwoordig een heleboel manieren om je huis duurzamer en dus groener te maken. Lees mee en go green!


Verantwoord goed

Let bij de aanschaf van nieuwe meubels en accessoires erop dat ze gemaakt zijn van natuurlijke of gerecyclede materialen zoals hout, bamboe, wol of gerecycled polyester. Wist je bijvoorbeeld dat bamboe een plant is en geen boom? En dat onze houten horizontale jaloezieën van bamboe beter voor het milieu zijn omdat bamboe heel snel groeit?

We love nature

Met groen in huis creëer je rust en evenwicht. Tegelijkertijd is groen ook een echte opfrisser. Je wordt er rustig en blij van. Planten zijn een simpele en goede start om je huis groener te maker. Ze geven je interieur een natuurlijke touch en een huiselijke sfeer.Led the lights shine

Een simpele, maar zeer effectieve aanpassing is het vervangen van je halogeen- en gloeilampen voor led-verlichting. Eén led-lamp gaat ongeveer 20 jaar mee en verbruikt 85% minder energie. Een eenvoudigere manier om je interieur duurzamer te maken is er niet! Kom zeker langs bij Amerique voor prachtige verlichting.


Goed voor je portemonnee

Door je huis te verduurzamen ben je niet alleen verantwoord bezig, het is vaak ook goed voor je portemonnee. Met isolerende raamdecoratie zoals gevoerde (vouw)gordijnen kun je al snel geld op je energierekening besparen. Zonder isolerende raamdecoratie (zoals Duette Shades) kan namelijk wel 50% van de warmte via de ramen ontsnappen.


Laat je adviseren!

Kom gerust langs bij Deckers Interieur voor advies en gordijnen op maat. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page