top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Designbehang boost je interieur


Design op de muur decadent? Nee hoor, gewoon heel erg hip én slim! Want een behang is natuurlijk snel geplakt en snel weer vervangen. Dus als je even een ander printje wenst of een andere woonstijl, dan is dat met een behang zo geregeld. En met design behang boost je jouw interieur heel gemakkelijk zelf!


Snel een andere look met behang

Behang op de wand is sowieso een slimme manier om jouw interieur snel een andere look te geven. Loop je met schilderwerk nog het risico dat je het een keer moet overschilderen, met behang is het een keer plakken en klaar.

Ongekend groot aanbod

In de behangsoorten zijn er steeds meer keuzes. Naast de standaard behangetjes met een subtiel reliëfje of printje die er altijd al waren is er nu een ongekend groot aanbod. Hippe grote bloemen of een botanisch dessin? Er is volop keus. Een behang dat eruitziet als steigerhout of als oude tegels op de muur? Ook daar is heel veel om uit te kiezen. Een retro behang voor jouw mid century modern-interieur? Of juist een prachtige print uit het Jugendstil-tijdperk of een Art Deco-behang? Dan bestaat dat ook.

Eigen design op de wand

Maar ook kun je jouw eigen design op de muur laten aanbrengen. Door jouw behang te laten printen. Zo heb je een unieke wand die helemaal aansluit bij jouw interieur. Je kunt bijvoorbeeld een print uit een vloerkleed laten terugkomen in het behang, of het design van een vaas uitvergroot op de wand plakken met een behang dat speciaal voor jouw kamer gemaakt is. De technieken van nu maken dat allemaal mogelijk met een print in hoge resolutie zodat het er ook gewoon heel mooi uitziet. Foto- en posterbehang is de perfecte oplossing!

Statement op de muur

Of je een bijzonder design behang kiest uit een bestaand assortiment of een behang met uniek design laat maken, zo’n wand is altijd een statement en een echte boost van jouw interieur. Je kunt de achtergrondkleuren laten opvallen of juist laten wegvallen waarmee je zelf bepaalt wat in de ruimte de aandacht krijgt; de wand, meubels, accessoires of iets heel anders.


Eindeloos veel mogelijkheden met behang, laat je daarin adviseren!

De mogelijkheden met behang zijn al eindeloos, maar het effect van een design behang is helemaal enorm. Dat is een groot voordeel, maar misschien schrikt het je ook wat af. Want teveel keuzes maken kiezen nog veel moeilijker. Wil je wel iets met een design behang op de wand maar weet je niet wat in jouw interieur past? Of hoe je het gewenste effect bereikt? Kom dan langs bij Deckers Interieur voor een persoonlijk advies van onze stylingsexperts!

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page