top of page
Een unieke muur,
eindeloze keuze

Fotobehang

Een woordje uitleg ...

Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontworpen foto af te drukken in een uitstekende kwaliteit op behangpapier. Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig: Kom gewoon langs in de winkel met de foto op usb-stick en wij handelen het verder voor u af. Wij  bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één, samen met u bekijken. Dan bent u verzekerd van kwaliteit voordat we gaan drukken.

Uitleg

Kwaliteit

Kleur

Functioneel

Wij bieden u zekerheid doordat we de kwaliteit van uw foto bekijken voordat we deze afdrukken. We doen dat om de kwaliteit en de resolutie van uw foto te garanderen. We nemen contact met u op als we vragen of suggesties voor verbeteringen hebben.

Posters

Op een sterke basis

Al onze posters worden op zeer sterk vliesbehang gedrukt. Na uw bestelling bij ons wordt uw posterbehang afgedrukt en opgerold. Wij zorgen er persoonlijk voor dat op elke rol stap-voor-stap instructies staan omtrent hoe u dit behang kan ophangen. Om het u nog makkelijker te maken staat er zelf aangeduid waar u uw bannen dient af te knippen. Eenvoudiger kan haast niet!

Ons behang staat bekend als zogenaamd Non Woven/Easy up behang. Dat betekent dat u eerst lijm op de muur opbrengt en vervolgens het behang opplakt. Dat is de makkelijkste manier van behangen.

Eindeloze keuze

Kiezen uit posterboeken of een eigen foto: het kan!

Als we zeggen dat de keuze eindeloos is dan menen we dit ook. Wij hebben voor u een heuse collectie aan posterbehangboeken klaar liggen. Mocht u daar uw smaak nog niet in terug vinden dan kan u ook in onze digitale fotodatabase terecht in de winkel.

Wij kiezen samen met u uit een ENORME collectie hoog kwalitatieve foto's omtrent werkelijk elk onderwerp.

Kom zeker langs in de winkel en laat u verbazen.

Arte

Casamance

Hooked on walls

U vraagt wij bieden

Wij bieden tevens een zeer ruim gamma aan van andere merken. Denk hierbij aan de gekende namen zoals Arte, Casamance, Eijffinger, Hooked on walls, Dekens, Rasch, Guy Masureel, Caselio, Noordwand, Campaert, enzovoort...

Posters Deckers Interieur
Posters Deckers Interieur
Posters Deckers Interieur
Posters Deckers Interieur
Posters Deckers Interieur

Wij presenteren u ons behang en wandbekleding met een state-of-the-art showroom van Deckers Interieur. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u regelmatig het eindresultaat van een behang te laten zien. Zo bent u zeker van het uiteindelijk door u gekozen behang. Onze panelen zijn door onze adviseurs zelf behangen. Zo kunnen zij u steeds een correct advies geven omtrent de verwerking van het behang.

Wij gaan voor kwaliteit

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page