top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Stoffen in de slaapkamerArtelux gordijnstof slaapkamer

Het verlengstuk van een woning

De nieuwe Artelux collectie bij Deckers Interieur leent zich prachtig voor de hedendaagse slaapkamer die vaak als verlengstuk van het huis wordt gezien. Het is niet meer sec een ruimte om te slapen, eerder om te relaxen en loungen. En vanuit die gedachte inspireren we graag.


Artelux stof bij Deckers Interieur

Een prettig thuisgevoel!

Nergens in huis zijn gordijnen zo onmisbaar als in de slaapkamer. Gordijnen dragen bij aan een goede nachtrust en een fijn thuisgevoel. Ook de sfeer in de slaapkamer is allesbepalend voor jouw gemoedsrust. Artelux geeft je tips om jouw slaapvertrek om te toveren tot een sereen paradijs met behulp van sfeervolle gordijnen voor de slaapkamer.

Sierlijke finishing touch

Voor de ideale slaapomgeving geldt dat het rust moet uitstralen. De gordijnstoffen van Artelux zijn een aanwinst voor je slaapkamer. Of je nu van klassiek, landelijk of modern houdt; Artelux gordijnen passen in iedere woonstijl. Natuurlijk wil je fijn kunnen slapen, zonder inkijk of last van daglicht. Ga je voor vouwgordijnen of kamerhoge gordijnen voor de slaapkamer? Kies je voor stoffen die geheel of gedeeltelijk verduisteren? Artelux biedt ruimschoots keuze in stijlvolle lichtdoorlatende gordijnstoffen.

Slaapkamer voorzien van Artelux

Sfeervol en verduisterend.

Verduisterende gordijnen voor de slaapkamer bieden uitkomst als je niet gestoord wilt worden door de vroege lentezon of een straatlantaarn die pal voor je woning staat. Een gewone gordijnstof laten voeren met een verduisterende voeringstof behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Gevoerde gordijnen voor de slaapkamer hebben een wat steviger uiterlijk, wat voor een knus gevoel zorgt. Wil je de hoogte van je slaapkamer accentueren? Kies dan voor langere gordijnen die op de grond hangen. Dit geeft de slaapkamer ook meteen een luxueuze uitstraling.


Fijne stof van Artelux

De juiste kleurkeuze

Kleuren kunnen je interieur maken of breken. En dat is niet gek, want kleur heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Qua kleuren voor gordijnen voor de slaapkamer raden we je aan om te kiezen voor zachte, natuurlijke nuances of pasteltinten. Artelux verrast met een kleurenpalet dat bestaat uit een eindeloos aantal natuurlijke kleuren. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met kalme tinten en gordijnen voor de slaapkamer gemiddeld het langst en best slapen. Daar teken je toch voor? Eén ding is zeker: Artelux gordijnen komen in iedere slaapkamer tot hun recht.


Aquarel stof van Artelux

Laat je adviseren!

Kom gerust langs bij Deckers Interieur voor advies en gordijnen op maat. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page