top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Deze kleuren staan je ... huis!


Een gezellig interieur begint bij de juiste kleur. Eens je die kleur hebt gevonden, kun je ‘m doortrekken naar je muren, vloeren, meubelen, woonaccessoires, ... Bij deze enkele niet te missen kleurentrends die je moeiteloos in huis haalt met de hulp van uw interieurarchitect bij Deckers Interieur

Goed om te weten: Sigma biedt voorbehandeling, beits, lak en verf voor alle ondergronden, zowel binnen- als buitenshuis. Ze houden daarbij niet alleen rekening met de trendkleuren van het moment (zie hieronder), maar ook met de hedendaagse noden. Een van die noden is gebruiksvriendelijkheid. Daarom ontwikkelde Sigma onder andere Sigmapearl Clean Matt: een matte muurverf die na 30 dagen tegen vuil en vet kan. Doekje erover en je muur is weer proper. Moeilijk te geloven? Bekijk het filmpje op www.doekjeeroverklaar.be maar eens ... Laat u zeker inspireren door uw verfwinkel Deckers Interieur. En dan nu: terug naar de kleurentrends! Voor welke look & feel ga jij binnenkort?

Minimalistisch welzijn


Wit geverfde muren

Neutrale en zachte tinten die verfijning uitstralen, warme schakeringen die je interieur een subtiele touch geven of koelere kleuren - vergrijsd en introvert - die kalmte creëren. In het sfeerthema ‘minimalistisch welzijn’ staat de batterijen weer opladen centraal. Door eenvoud na te streven, brengen we rust in huis en orde in onze gedachten. Levis Atelier kan hier tevens toe bijdragen dankzij hun schrobvaste en zeer matte muurverf: Levis Atelier Mat Superior.

Verrassende traditie


Blauwe accent Levis verf

Lichte, tijdloze kleuren en vergrijsde tinten geven een klassiek palet een hedendaagse twist. Intense, vernieuwende kleuren zorgen dan weer voor een spannende noot. Zo knipoogt het thema ‘verrassende traditie’ nostalgisch naar het verleden én blijft het perfect in lijn met de toegankelijke technologie van vandaag. De schrobvaste krijtverf kwaliteit van Levis Atelier kan hierbij een meerwaarde zijn.

Passionele persoonlijkheid


Subtiel verf accent Atelier Mat superior

Felle kleuren zijn uniek en persoonlijk. Donkere tinten, zoals deze van Levis Atelier, geven kracht. En de combinatie met enkele zachte nuances zorgt voor transparantie. Het thema ‘passionele persoonlijkheid’ maakt zijn naam helemaal waar met een perfecte balans tussen expressief en ingetogen. Zo draagt kleur bij in de continue zoektocht naar nieuwe ervaringen, andere leefgewoontes en alternatieve woonsystemen.

Natuurlijk futurisme


Geel geverfd accent Levis

Natuurkleuren – elementair en toch kosmisch – zetten de toon voor de beleving van ‘natuurlijk futurisme’. Centraal staat respect voor ethiek, ecologie, duurzaamheid en de kracht van de natuur op ons welzijn. Het kleurenpalet weerspiegelt daarbij ook het onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen voor de toekomst.

Meer kleuradvies?

Kom gerust langs in de winkel of contacteer ons.


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page