top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Ga voor de perfecte stof bij gordijnen en vouwgordijnen


Je gordijnen op maat en je meubelen moeten tegen een stootje kunnen. Kies daarom voor waterafstotende en weersbestendige stoffen zoals ‘No Limits’ van Toppoint. De collectie heeft nog heel wat andere troeven …

De ‘No Limits’ stoffen zijn ook vuilafstotend, vochtwerend en schimmelwerend. Hoe dat kan? De stoffen zijn geïnspireerd op de materialen die ze in de botenwereld gebruiken.

Hightech met een natuurlijke uitstraling

De gordijnstoffen hebben een natuurlijke linnen en katoenen uitstraling, maar zijn ook heel hightech omdat ze de hoogst haalbare kleurechtheid bevatten. De luxe uitstraling van de stoffen wordt daarenboven versterkt door polyacryl: een sterke vezel die veel op wol lijkt. Hierdoor krijgen je gordijnen en meubelen een natuurlijke look & feel, wat dan weer voor extra sfeer en warmte in je interieur zorgt. Mooi meegenomen: je kan de stoffen eenvoudig reinigen met een chloordoekje. Ideaal als je met huisdieren, kinderen of klunzen samenwoont.

Vouwgordijn van Toppoint bij Deckers Interieur

Ideaal voor je badkamer en keuken

Gebruik de ‘No Limits’ stoffen in vochtige ruimtes waar écht wordt geleefd zoals je badkamer, je keuken, je veranda of je terras. De beschermende werking van de stoffen zorgt er namelijk voor dat de stof niet gaat schimmelen zodra de ruimte vochtig wordt. Andere troeven: als je de stoffen gebruikt om gordijnen of vouwgordijnen mee te maken, houden ze zonreflectie en grote temperatuurschommelingen tegen. De stoffen zijn ook geluiddempend en geschikt voor speciale ramen, draai- en kiepramen evenals elektrische bediening. Wat wil je nog meer? Bij Deckers Interieur staan we je hierrond graag te woord!

Combineren: iedereen kan het leren!

De ‘No Limits’ stoffen zijn makkelijk te combineren. Combineer bijvoorbeeld een ‘No Limits’ vouwgordijn in de kleur antracietgrijs met een gordijn in een gelijkaardige tint grijs om de lichtinval in je favoriete kamers optimaal te regelen. Of stem de kleur van je gordijnen af op die van je meubels ... En je muurbekleding? Ook daarvoor kan je terecht bij Deckers Interieur die het Tintto kwaliteitslabel draagt en de producten van Toppoint door en door kent voor advies op maat.


Gordijn van Toppoint

Meer weten?

Al onze gordijnen vouwgordijnen komen volledig op maat. Bij Deckers interieur staan wij u hier rond graag te woord. Contacteer ons of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Overpelt (Limburg).


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page