top of page

Vinylstroken Woonkamer

Uitleg

Gezelligheid Centraal

Je living is het hart van je huis, misschien zelfs het pronkstuk van je woning. Die krijgt dan ook de nodige aandacht voor sfeer en inrichting. En daarbij speelt je vloer een onmiskenbare rol, als het even kan de hoofdrol. 

De meest geschikte vloer voor je woonkamer? Luxevinylplanken en -tegels zijn een ideale keuze: de authentieke look van parket en natuursteen, maar dan warmer, zachter en veel gebruiksvriendelijker. Ontdek alle voordelen van vinylvloeren en laat je inspireren door het brede aanbod designvloeren.

Vinylstroken passen in elk interieur

Vind je rust in een minimalistisch interieur met Scandinavisch design? Of voel je je meer thuis in een landelijk interieur? Luxe vinylvloeren komen in allerlei kleuren, formaten en uitvoeringen. 

Met hyperrealistische designs en reliëfstructuren zijn Moduleo-vloeren nagenoeg niet te onderscheiden van parket, keramische tegels en natuursteen.

Naturelle houtlook in lichte of donkere kleurtinten? Lichtgrijze tegels, moderne betonlook of luxueus natuursteeneffect?
De keuze is aan jou.

Voelt zacht en warm 

Comfort en huiselijkheid staan centraal. Thuiskomen voelt dan ook echt als thuiskomen: schoenen uit en genieten op blote voeten. Vinyl voelt warm en zacht aan en tilt de gezelligheid in huis onmiddellijk enkele niveaus hoger.

Geen blijvende indrukken

Meubels aan de kant voor een speciale gelegenheid? Of je woonkamer nu en dan reorganiseren? Het kan. Dankzij het memory-effect van de vinyl designvloeren heb je geen blijvende indrukken van hakken of meubelpoten.

Geschikt voor vloerverwarming

Met vloerverwarming geniet je van een constante kamertemperatuur en meer vrije ruimte in je woonkamer. Mooi meegenomen is dat de vinylplanken en -tegels perfect te combineren zijn met vloerverwarming. Vinyl geleidt warmte optimaal. Dat komt het aangename gevoel alleen maar ten goede.

Toon je persoonlijkheid

Zin om echt creatief uit de hoek te komen? Voor wie op zoek is naar een bijzondere designvloer is er Moduleo Moods, een speelse collectie luxevinylplanken en -tegels in verschillende formaten, in unieke patronen en opvallende kleurcombinaties.

Van populaire visgraatvloeren tot geometrische hexagontegels, ontdek Moods en toon je creatieve persoonlijkheid door te spelen met vormen en kleuren.

Wij presenteren u onze producten met een state-of-the-art showroom van Deckers Tapijt. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u regelmatig het eindresultaat te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen vloerbekleding. 

Wij gaan voor kwaliteit

Contacteer

ons

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page