top of page

Vinylstroken Keuken

Uitleg

Vuilwerende beschermlaag

Pasta die overkookt, een glas melk op de grond, kruimels naast het aanrecht… Je kan het zo vuil niet bedenken of de keukenvloer heeft het meegemaakt. Geen betere reden om ook in de keuken voor vinylstroken te kiezen. De toplaag met beschermende coating voorkomt vlekken en beschermt het dessin.

Makkelijk te kuisen

Als er één plek is waar je wat vaker met water en zeep moet poetsen, dan is het wel de keuken. Geen probleem voor je vloer: de vinylplanken en -tegels zijn waterbestendig. Simpelweg stofzuigen of dweilen, en het boeltje is weer proper.

Kan tegen een stootje

In een van de drukste ruimtes in huis, krijgt de keukenvloer heel wat te verduren.  Door een extradikke beschermlaag en de innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie verkleint de kans op krassen en slijtage. Zo blijft je vloer er nagelnieuw uitzien, zelfs na talloze tripjes naar de koelkast. 

 

Doorlopende vloer in elke kamer

Ruimtes lopen steeds meer in elkaar over. Waarom zou je ze ook opsplitsen door in de keuken en woonkamer of in de slaapkamer en badkamer een andere vloer te leggen? Niet nodig. Met vinylstroken bekleed je een volledige verdieping met eenzelfde vinylvloerbedekking.

Wat als de ondergrond oneffen is? 

De renovatie van je keuken gepland? Maar de bestaande tegelvloer uitbreken zie je niet zitten? Ontdek LayRed®, de sterktste collectie vinylvloeren van Moduleo: dankzij de supersterke kern en de geïntegreerde ondervloer kan je ze ook op oneffen ondergronden installeren (zoals bv. keramische tegels met groeven). Het enige wat jij moet doen, is je favoriete design kiezen.

Wij presenteren u onze producten met een state-of-the-art showroom van Deckers Tapijt. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u regelmatig het eindresultaat te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen vloerbekleding. 

Wij gaan voor kwaliteit

Contacteer

ons

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page