top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Raamdecoratie kiezen? Advies en service aan huis.


Leuk hoor, zoveel keus in raamdecoratie. Met heel veel soorten gordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en nog veel meer keus in kleuren, prints, dessins en materialen is er altijd wel iets voor jou bij. Maar… wat is het beste voor jouw huis?

Met zoveel aanbod kun je spontaan last krijgen van keuzestress. Want waar begin je? Nou, bij de vakman dus. Een interieurspecialist die alles weet van raamdecoratie maar ook oog heeft voor een mooi design en woonstijlen. En die mensen, die vind je bij ons, Deckers Interieur.


Trendy zitstoel met raamdecoratie

Met foto’s of moodboard?

Je kunt altijd naar onze winkel komen, rondneuzen en je laten informeren voordat je de raamdecoratie kiest. Je kunt zelfs goed voorbereid gaan met foto’s van jouw interieur of een moodboard dat je gemaakt hebt om te laten zien wat jouw voorkeur heeft qua woonstijl en kleuren. Maar hoe makkelijk is het als iemand bij jou thuis komt?

Vakman aan huis

Want laten we wel zijn, in de woning zelf zie je zaken die op foto’s misschien toch niet zo opvallen. Of waar jij zelf niet aan gedacht hebt en dus ook niet vertelt aan de stylist die jou adviseert. Maar die vakman, of vakvrouw natuurlijk, ziet dat wel. En houdt daar rekening mee in het advies dat ze geven.


Technische factoren

Zo is de lichtinval een belangrijk element. Maar ook meer technische factoren zijn van belang. Zoals bijvoorbeeld of er een klink in de weg zit als je graag rolgordijnen zou willen voor het raam. Of een hoek waar twee ramen op elkaar aansluiten. En wat dacht je van de ruimte die er is om de gordijnen of andere raamdecoratie te bevestigen? Dat wil ook nog wel eens verschillen per woning.

Aandacht voor jouw woonstijl en de details van jouw huis

Daarom komt de interieurstylist van Deckers Interieur, als je dat wilt, gewoon bij jou thuis. Met vakkennis en gevoel voor het interieur. De concrete zaken worden dan bekeken zoals bijvoorbeeld de mogelijkheden voor bevestiging. Maar ook de woonstijl wordt doorgenomen en suggesties gedaan waar je zelf niet aan zou denken. Onze stylist kijkt tevens naar praktische details. Zoals dus die lichtinval, de locatie waarvoor de raamdecoratie nodig is, of je rekening moet houden met veel of weinig inkijk, of er gewerkt wordt in die ruimte, of er kindveilige koorden nodig zijn, en nog veel meer.


Horizontale lamellen en overgordijnen

Makkelijker kiezen!

Met al deze informatie wordt het een stuk makkelijker om de raamdecoratie te kiezen. Want de stylist die nu precies weet waar rekening mee gehouden moet worden en wat mooi staat, gaat heel gericht adviseren. In soorten raamdecoratie, maar ook in materialen, kleuren en eventuele dessins. Met nog maar een kleine selectie die is afgestemd op jouw huis en woonstijl, wordt de keus ineens een stuk makkelijker!

Uitstekend geregeld

Ook kun je er dan op vertrouwen dat het allemaal uitstekend geregeld wordt. Makkelijker dan dit wordt het niet. En dat gemak vind je gewoon bij Deckers Interieur. Wil jij dat ook? Maak dan snel een afspraak en we geven ook jou advies in raamdecoratie, thuis of in de winkel. Net wat jij wilt.

127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page