top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Bijzonder behang? Gevonden!


Behangpapier is weer terug van eigenlijk nooit weggeweest, want je kunt er zoveel stijlvolle dingen mee doen op je accentmuur, vier muren of - waarom niet? - je plafond. Arte, een van de exclusieve behangpartners van Deckers Interieur, stelt je graag drie vernieuwingen voor die de interieurwereld stap voor stap veroveren ... en binnenkort ook jouw (t)huis?


Behang Arte Stitches bij Deckers Interieur

Meer structuur

Het behangpapier van vandaag speelt niet alleen met kleuren, tints en prints maar ook met structuren. Zo gooit het Vertigo vliesbehang met een fluwelen touch momenteel hoge ogen, omdat het er tegelijkertijd zacht én luxueus uitziet. Mooi in klassieke, eigentijdse én futuristische interieurs. Het Metal Velvet Flower and Lin behang dat Arte ontwikkelde in samenwerking met Flamant speelt zelfs in op drie ‘structurele’ trends: metallic, fluweel en natuurlijk linnen. Je moet het vliesbehang zien én voelen om het te geloven ... Verkrijgbaar in verschillende tinten: van beige en lichtbruin met grijze bloemen tot nachtblauw en goud. Tilt elk interieur meteen een niveautje hoger. Leuk als accentmuur in een gang, woon- of slaapkamer. Puur natuur

De Oculaire collectie combineert ook verschillende trends: de hang naar retro en rust, ondermeer te vinden in de natuur. Om diezelfde reden winnen natuurlijke materialen als rotan, riet en sisal aan populariteit. Ze brengen karakter, textuur en warmte in je interieur met een vleugje exotisme. Om al deze redenen ontwikkelde Arte deze collectie handgemaakte muurbekleding (!) op basis van sisalvezels. De collectie bestaat uit hedendaagse en speelse dessins, die op een subtiele manier voor een tropische vibe zorgen. Maak je keuze uit de dessins Combine, Line, Unite, Metric en Insignia: allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je sowieso het behang vindt dat bij je stijl én je (t)huis past. 3D

Nog hogere ogen gooit Arte met haar uniek 3D-behang dat intussen verschillende bijzondere ruimtes in de hele wereld siert. Denk bijvoorbeeld aan het moderne Rosace behang in het romatische kasteel Beau Site (Frankrijk) of het strakke, maar warme Caisson behang in de hotelkamers van het Sheraton Display House (Australië). Het eerste behang is verkrijgbaar in vijf kleuren, het tweede eveneens. Goed om te weten: beide behangsoorten maken deel uit van de Intrigue collectie, die naast 3D nog heel wat andere voordelen biedt. Zo zorgt het behang voor een betere akoestiek en is het door de stevige materiaalkeuze ook een dankbaar product om minder fraaie muren ‘op te peppen’. Je merkt het al: Intrigue is veelzijdig en ... intrigerend.

Meer weten?

Ontdek alle nieuwigheden van Arte. Bezoek onze showroom of contacteer ons en samen gaan we op zoek naar het perfecte behang voor je favoriete kamers. U kan voor extra informatie ook altijd op onze pagina rond behang terecht. Artikel mede mogelijk gemaakt door Arte. Arte is een familiebedrijf uit Zonhoven dat al sinds 1981 ultieme verfijning in muurbekleding biedt, zowel in binnen- als buitenland. Ze hebben niet alleen oog voor design, innovatieve prodiuctiemethoden en kwalitatieve materialen, maar ook voor duurzaamheid. Maak je keuze uit verschillende behangcollecties met klinkende namen zoals Monochrome, Revera en Vertigo.


148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page