top of page

Houtbescherming

Duurzaam onderhoud,
Prachtige kleuren

Een woordje uitleg ...

Om langer te genieten van je tuinhuis, tuinmeubelen en terras, is het belangrijk om het hout regelmatig te behandelen met een houtbeschermingsproduct zoals een beits of een olie. Zo ben je er zeker van dat het tuinhout duurzaam en grondig beschermd is tegen de weerselementen en tegen andere schadelijke invloeden.

Wij werken met verschillende merken zoals Gori, Sikkens, Xyladecor, Sigma enzovoort. Allemaal merken die garant staan voor een goede kwaliteit, verwerking en afwerking.

Uitleg

Merk

Kleur

Functioneel

Beitsen, olieën, vernissen, het kan allemaal bij ons. Voor elke toepassing hebben wij het juiste product. U kan zelfs uw kleur laten mengen zodat u zeker kan zijn van een perfect eindresultaat. Belangrijke merken voor houtbewerking waar we mee werken zijn Ciranova, Sigma en Sikkens ...

Ciranova

Topkwaliteit

Ciranova heeft reeds meer dan 80 jaar knowhow op het vlak van afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten producten. Ciranova beschikt over een compleet gamma kwalitatieve producten voor het voorbereiden, kleuren, afwerken en onderhouden van binnen- en buitenhout.

Ciranova is een hoogwaardig merkproduct van Debal Coatings. Als proactieve onderneming maken zij elke dag werk van research en development in hun eigen laboratoria met de meest geavanceerde technieken en nieuwste grondstoffen. Hoogwaardige producten met een nog beter resultaat zijn daarvan het logische gevolg.

Sigma

Houtbescherming  voor de vakman

Sigma (PPG) staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Dus luisteren en leren we, en werken we dagelijks aan producten en diensten die u helpen het beste uit uzelf te halen. Zo wordt ieder project een succes. Van groot tot klein.

Professionele houtveredeling. Exclusieve kleuren, zelfs voor houtbeitsen, voor u ter plekke gemengd.

Sikkens

Ervaren, en dat merk je!

Sikkens is onderdeel van AkzoNobel, de grootste firma voor verven en lakken ter wereld. 

Met Sikkens willen wij ervoor zorgen 

dat onze klanten  altijd topresultaten behalen. De samenwerking met de gebruikers van onze verven is de sleutel tot succes - van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk. Waarom? Heel eenvoudig; verf en houtveredeling  van topkwaliteit is onze passie.

Xyladecor

Trimetal

Herbol

U vraagt wij bieden

Naast onze 3 A-merken bieden wij tevens een zeer ruim gamma aan andere kwaliteiten. Denk hierbij aan de gekende namen zoals Sikkens, Trimetal, Herbol, Hammerite. Steeds op maat voor u gemengd.

Houtbescherming
Houtbescherming
Houtbescherming

Wij presenteren u onze verfkwaliteiten en kleuren met een state-of-the-art kleurenwand van Levis Atelier. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u het eindresultaat van een kleur te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen kleur. Onze stand laat tevens toe om u de verschillende glansgraden te laten zien en voelen. Van vrijwel elke kwaliteit is een staal beschikbaar waardoor u altijd zeker bent van het eindresultaat. Ontdek snel deze 'Experience Center' bij ons.

Wij gaan voor kwaliteit

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page