top of page
Muurverf, plafondverf en lakverf

Verven

Een woordje uitleg ...

Wij zijn de winkel die inspireert, adviseert en alle technische details voor onze rekening neemt. Een thuis die écht bij je past? Met Deckers Interieur maak je al je interieurdromen waar!


Ons totaalconcept begeleidt je van A tot Z. Van de mooiste verfkleuren en het juiste materiaal, over ideeën en inspiratie, tot advies van experts en info over technische details. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en krijg je precies wat je wilt. Vanaf de eerste keer!

Uitleg

Merk

Kleur

Functioneel

Wij werken uitsluitend met A-merken, aangepast aan uw budget. Levis Atelier, sigma en Tin2wall komen bij ons aan bod. Wij begeleiden u naar de keuze van de juiste kwaliteit voor uw project.

behangsticker voor website.JPG

Levis Atelier

Topkwaliteit en exclusieve kleuren op uw maat

Een compleet assortiment kwaliteitsverf, voor een perfect eindresultaat: dat is Levis Atelier. Primer, muurverf of lak: Bij Deckers Interieur vind je alles wat je nodig hebt! Of je nu op zoek bent naar satijnglans, een semi-satijneffect of een mattere verf. En wil je een extra matte afwerking? Dan kan je onze nieuwste producten gebruiken: de muurverf met krijteffect voor binnen en de gevelverf met kalei-effect voor buiten.

Elke Levis Atelier-verf geeft diezelfde diepe, intense kleur. Dankzij de unieke Chroma Protect-techonologie blijft je verflaag bovendien extra lang mooi. 

 

Onze binnenmuurverven zijn zelfs de enige op de markt die het kwaliteitslabel Schrobvast Klasse 1 dragen.

Sigma

Verf voor de vakman

Sigma (PPG) staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Dus luisteren en leren we, en werken we dagelijks aan producten en diensten die u helpen het beste uit uzelf te halen. Zo wordt ieder project een succes. Van groot tot klein.

Professionele verf. Of het nu lakverven zijn of muur- en plafondverven, met Sigma gaat u voor professionele kwaliteit en dus voor een duurzaam resultaat.

behangsticker voor website.JPG

Tin2Wall

Sterk merk, sterke prijs

Samen met onze collega's van Tintto zijn wij op zoek gegaan naar een eigen verf. En die hebben wij gevonden. Verf, die dankzij de meest moderne productietechnologieën en hoogstaande kwaliteitscontrole voldoet aan de eisen van de professionele en particuliere schilder.

Verf die het verschil maakt als het aankomt op het verwerkingsgemak, een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en een mooi en duurzaam resultaat.

 

In het tin2wall-assortiment vind je nauwkeurig op elkaar afgestemde systemen van primers en lakken, voorbehandelingsproducten en muurverven. En wij maken al deze verven in de kleuren die je graag ziet. Op onze nieuwe tin2wall-mengmachine.

Sikkens

Trimetal

Herbol

U vraagt wij bieden

Naast onze 3 A-merken bieden wij tevens een zeer ruim gamma aan andere kwaliteiten. Denk hierbij aan de gekende namen zoals Sikkens, Trimetal, Herbol, Hammerite.  Steeds op maat voor u gemengd.

Accentmuur geverfd naast trap
Verf schuin dak keuken
Duo kleuren living
Keuken geverfd
Zacht groene muren
Okergeel plafond
Dieppaars accent geverfd
Purperen muur met witte schuifdeur
Blauwe pasteltinten

Wij presenteren u onze verfkwaliteiten en kleuren met een state-of-the-art kleurenwand van Levis Atelier. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u het eindresultaat van een kleur te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen kleur. Onze stand laat tevens toe om u de verschillende glansgraden te laten zien en voelen. Van vrijwel elke kwaliteit is een staal beschikbaar waardoor u altijd zeker bent van het eindresultaat. Ontdek snel deze 'Experience Center' bij ons.

Wij gaan voor kwaliteit

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page