top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Met metallic raamdecoratie creëer je een chique look


Wist je dat er steeds meer metallic raamdecoratie is? Natuurlijk ken je de aluminium jaloezieën al, maar ook in-between gordijnen zijn er met een metallic look, net als rolgordijnen en andere raamdecoratie. Er is bij Deckers Interieur dus genoeg keus als je een trendy interieur wenst met de chique look van metallic!


Met metaaldraad of metaalglans in de gordijnstof

De metallic stof waarvan deze raamdecoratie gemaakt wordt, bestaat uit stoffen waarin een heel fijne metaaldraad ingeweven is. Ook zijn er gordijnstoffen waaraan een metaalglans aan de stof is toegevoegd of die zijn afgewerkt met een matglanzende finish. Sommige metallic gordijnstoffen zijn ook nog eens vlamvertragend.

Varieer met andere raamdecoratie

Er is dus veel keus, maar er is ook veel variatie mogelijk. Je kunt metallic gordijnstoffen bijvoorbeeld heel mooi combineren met andere raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld eens aan een in-between met metallic look waarbij je een aluminium jaloezie kiest of een plisségordijn om de ruimte ook te kunnen verduisteren. En een rolgordijn met matglanzende finish combineert ook heel goed.


Trendkleuren en interieurtrends

De huidige trendkleuren voor het interieur variëren met heel uitgesproken kleuren als paars, geel, blauw en rood tot zachte pastels en warme natureltinten. Kleuren die in veel gevallen goed combineren met een andere trend die voor 2019 al gespot werd: materiaalkleuren als goud, messing en brons. De metallic raamdecoratie is dus helemaal hip and happening en een mooie keus als je mee wilt doen met de trends van nu!

Chique look in het interieur

Interesseren trends jou niet zo, maar ben je gewoon op zoek naar een manier om jouw interieur wat meer allure te geven? Ook dan kun je voor de metallic raamdecoratie gaan. De glans die deze gordijnen in zich hebben, geven elk interieur al direct een meer chique look. En je kunt ze in veel woonstijlen toepassen!

Wil je advies over metallic raamdecoratie?

De interieurstylisten van Deckers Interieur helpen je graag bij het inrichten van jouw woonruimte. Heb je vragen of wil je advies over deze bijzondere raamdecoratie met metallic look? Kom dan langs in een van onze winkel in Pelt. We staan voor je klaar!

132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page