top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Verras je gevel met een prachtig kalei-effect!


De nieuwe gevelverf Levis Atelier Muur Kalei-Effect Buiten van Deckers Interieur beschermt én geeft je gevel meer charme. Een aanrader als je houdt van een authentiek kalkmat uitzicht. Met de blokborstel kan je een stijlvol kalei-effect creëren: daar heb je zelfs geen schilderervaring voor nodig.


Klassiek of creatief

Voor een egaal en klassiek resultaat, breng je deze verf aan met een standaard gevelverfroller. Wil je een uniek kalei-effect bekomen, dan gebruik je een blokborstel of een kaleiborstel met harde haren. Na droging blijft het borstelpatroon zichtbaar: dit voegt een eigenzinnige charme toe aan je woning. Dankzij de hoogwaardige minerale pigmenten, krijg je heel natuurlijk ogende kleuren. Kortom, een feest voor de ogen!

Zonder primer

Deze verf kan zonder primer toegepast worden op alle types ondergronden. Voor een optimaal resultaat volstaan twee lagen Levis Atelier Muur Kalei-Effect Buiten, want deze gevelverf heeft een zeer goede dekkracht. Alleen op zeer poederige delen breng je best eerst één laagje Levis Fixpaint aan.

Superieure kwaliteit en duurzaamheid

Die stijlvolle muren zijn gelukkig tegen heel wat bestand:

  • Sterk in alle weersomstandigheden: Levis Atelier Muur Kalei-Effect Buiten is slagregendicht, UV-bestendig en waterafstotend. In deze verf zit een speciale waterafstotende stof; daardoor lopen regendruppels er parelsgewijs af. Ook kunnen stof en vuildeeltjes zich zeer moeilijk hechten aan de verflaag, zodat je gevel langer proper blijft.

  • Superademend, dus ideaal bij renovaties: Levis Atelier Muur Kalei-Effect Buiten is een superademende verf. Zo kan waterdamp vlot uit de muur ontsnappen. Belangrijk is wel dat de muur volledig droog moet zijn wanneer je begint te schilderen.

  • Stopt groenaanslag en schimmels: je ziet het wel vaker bij oude gevels: sommige delen, bijvoorbeeld net onder de dakgoot of aan de schaduwzijde van het huis, slaan groen uit. Ook dáár biedt deze verf een antwoord op. Dankzij de speciale verfformule krijgen groenaanslag en schimmels geen kans

Dit innovatieve topproduct vind je bij Deckers Interieur.

Verfijnde esthetiek, duurzame kleuren

Klassieke kaleiverf heeft een groot nadeel: de gevel wordt makkelijk ontsierd door lelijke vochtvlekken of regensporen. Dit probleem is uitgesloten met Levis Atelier Muur Kalei-Effect Buiten. Door de geavanceerde verfformule ben je zeker van een 100% esthetisch eindresultaat én met mooie, perfect egale kleuren in alle weersomstandigheden. Deze duurzame kleuren zijn te danken aan het gebruik van minerale pigmenten.

Kortom: deze gevelverf combineert authentieke charme met hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De nieuwste verftechnologie in dienst van een verfijnde esthetiek. Dus helemaal Levis Atelier! Ontdek het nu bij Deckers Interieur.

259 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page