top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Niet te missen: 5 behangtrends


De verkoop van behangpapier zit (weer) in de lift, omdat je er niet alleen kleur maar ook diepgang en originaliteit mee in huis haalt. We zetten vijf behangtrends op een rij om je te inspireren. Groen, blauw, geometrisch, natuurlijk of net echt? Aan jou de keuze!

1. Een streepje groen In navolging van de trend ‘urban jungle’ kleurt ook ons behang groener en groener. En dat is geen wonder, want het frust elk interier meteen op en combineert mooi met eenvoudige kleuren (zoals wit, grijs, zwart, bruin, blauw, geel enzovoort) en natuurlijke materialen (zoals hout). Ga ‘all the way jungle’ met het met het African Queen van Rasch.

2. Vandaag is blauw


blauw vliesbehang, wit contrast

Nog zo’n trendkleur uit de behangcollectie van Deckers Interieur: blauw in alle tinten. Van lief & licht (zoals Home Passion) tot intens en donker met een wilde print - rrr. Afhankelijk van de tint blauw waarvoor je kiest, zorgt de kleur voor rust of net voor kracht. Ideaal in je woon-, slaap- en badkamer. Leuk in combinatie met wit, beige of bruin. Als je dan nog eens weet dat alles in handig vliesbehang beschikbaar is, waarom zou je dan nog twijfelen!

3. Geometrische prints

... zijn eigenlijk nooit helemaal weg geweest, maar nu weer hipper dan hip omdat je ze ook ziet terugkomen in Scandinavische interieurs. Je houdt van patronen die geen drukte maar rust in je huis brengen?

4. De natuur in je huis


vliesbehang bij Deckers Interieur

Bloemen, bladeren, dieren: het kan allemaal op je muur. Nog moderner is niet de natuur maar een structuur of textuur uit de natuur op je muur aanbrengen zoals doorleefd hout of steen met een verhaal uit de nieuwe African Queen collectie van Rasch. Het vliesbehang van Deckers Interieur is tegelijkertijd gezellig, (hartver)warm(end), een tikje gedurfd en origineel, toch?

5. Net echt ...


Fotobehang boekenwand

Ook leuk: behangpapier met een patroon dat net echt lijkt, zoals het patroon van een boekenkast, een tegelvloer (of -muur) en krantenpapier. Leuk in je gang, je bureau of je woonkamer. Tip: kies voor één accentmuur voor een eyecatcher die de ruimte niet overheerst.

Meer weten?

Contacteer ons laat je inspireren in onze prachtige showroom bij Deckers Interieur!

134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page