top of page
  • Foto van schrijverDeckers

Horizontale jaloezieën: materialen, kleuren, trends


Je ruimte op een multifunctionele doch elegante manier afschermen tegen pottenkijkers of (deels) verduisteren? Reken op de horizontale jaloezieën van Bece® of Luxaflex. Ze stelden net hun nieuwe collectie voor en het moet gezegd: je vindt sowieso een jaloezie die bij je persoonlijke stijl past!


Aluminium of hout

Jaloezieën uit aluminium zijn licht en elegant, jaloezieën uit hout geven je interieur dan weer een exclusieve natuurlijke uitstraling. Goed om te weten: de verschillende houtsoorten in de collectie van Bece® hebben elk ‘n eigen uitstraling. Essen is sterk en karaktervol, bamboe heeft een vederlichte uitstraling, maar is ook duurzaam. Het groeit namelijk razendsnel. Ook Luxaflex weet te verbazen met hun verschillende kwaliteiten. Bij Deckers interieur bieden wij alle lamellen op maat aan.

S, M, L ... of XL

Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. In de collectie houten jaloezieën kun je kiezen uit drie lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 25, 50 en 65 mm. Ben je op zoek naar een elegante sfeer, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste lamellen van 50, 65 of 70 mm. Hierin kunnen kleine variaties zijn naargelang het merk bece en Luxaflex.

Technologische opties

De collectie van Bece® en Luxaflex zijn aangepast aan de laatste inzichten en technologieën. Op het gebied van bediening is het koordloze Easy up model toegevoegd (beschikbaar voor 25 mm aluminium jaloezieën). Elektrische bediening is uitgebreid en kan nu worden toegepast op meer lamelbreedtes. En mooi voor grote raampartijen: houten jaloezieën kunnen tot 350 cm breed worden geleverd.

Decoratieve opties

Voor consumenten die op zoek zijn naar een unieke jaloezie biedt de niewe collectie diverse opties. Kleurmodellen zoals Dip-dye en Shade, waarin twee of drie tinten worden gecombineerd. Er zijn ook 24 nieuwe kleuren ladderband aan de collectie toegevoegd, waaronder twee prints: graphic en knitted. Wie van strak en stoer houdt, kan dan weer kiezen voor profielen en bediening in geborsteld aluminium in de kleuren zilver, brons of zwart.

Meer weten

Voor extra informatie kan u ons contacteren of onze showroom bezoeken te Overpelt.


188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page