top of page

Laminaat

Deze pagina is momenteel onder constructie

Een woordje uitleg ...

Tapijt is helemaal terug van weggeweest. Pure luxe voor op de slaapkamer en dressing is helemaal hot.

vasttapijt is vandaag de dag anti-allergisch, anti-bacterieel en anti-statisch behandeld en dat maakt deze vloer de favoriet voor iedere ruimte die naar gezelligheid en een goede akoestiek verlangt.

Projectmatig wordt ook vaak naar vasttapijt of tapijttegels gegrepen net omwille van deze eigenschappen.

the interior collection de lano1151_1.jp
Uitleg

Merk

Kleur

Functioneel

Wij werken uitsluitend met A-merken zoals Desso/tarkett, Tasibel, Jab, Lano, Louis de Poortere en Vorwerk om er maar enkele te noemen. Laat u zeker verwonderen in onze enorme showroom waar al onze adviseurs u te woord kunnen staan.

Waarom kiezen voor vasttapijt

Pure luxe & comfort

Tapijt is nog steeds de meest luxueuze vloerbedekking die er bestaat.  vooral de slaapkamer en dressing snakken naar de rust en comfort dat enkel tapijt kan bieden. 

Isolerend en geluiddempend

Isolatie en akoestiek, 2 belangrijke normen in de bouw tegenwoordig en ook zeker in de toekomst.  Door het gebruik van vasttapijt in uw nieuwbouw of renovatie isoleert u niet alleen de ruimte maar absorbeert u ook nog eens het geluid.

Veilig voor het hele gezin

Vasttapijt is antislip en schokdempend.

Een val is altijd ongelukkig en meestal hebben we ons dan ook flink bezeerd.

Veiligheid is niet meteen het eerste waar we aan denken bij het kiezen van een nieuwe vloer maar met vasttapijt als vloer is de kans op uitglijden een pak kleiner dan bij een harde vloer.  De impact en gevolgen van de val zijn ook beduidend kleiner.

Ideaal om op te werken

Als werkvloer zijn vasttapijt of tapijttegels ook uitermate geschikt.  Met tapijt breng je rust in je winkel of kantoor en kan iedereen zich op haar of zijn werk concentreren.

Voor ieder project de juiste oplossing!

Het aanbod 'projectvloeren' is enorm dus laat je goed informeren en adviseren door onze specialisten in de toonzaal en op locatie.

Op maat gemaakt

Behalve kamerbreed en tapijttegels wordt er ook 'tapijt op maat' aangeboden.  Ideaal om een vloerkleed van te maken of om een trap te bekleden.  Onze specialisten adviseren u graag om de juiste kwaliteit en type van afwerking te kiezen.

Wij presenteren u onze producten met een state-of-the-art showroom van Deckers Tapijt. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u regelmatig het eindresultaat te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen vloerbekleding. 

Wij gaan voor kwaliteit

Contacteer

ons

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page