top of page
Als het net ietsjes anders mag zijn ...

Creatieve verf

Een woordje uitleg ...

Creatieve verf gaat net dat beetje verder. Laat uw fantasie de vrije loop en creëer prachtige én functionele effecten. Tover een keukenmuur om in een heus schoolbord. Toch geen fan van krijt? Ga dan voor een levensechte whitebord muur. Ga nog een stap verder en breng eerst enkele lagen magneetverf aan zo kan u zelfs met behulp van magneten echte foto's tegen uw muur ophangen. 

Wij helpen u graag stap voor stap verder bij uw keuze en kleur. 

Uitleg

Merk

Kleur

Functioneel

Wij werken uitsluitend met A-merken, aangepast aan uw budget. Levis Atelier, sigma en Tin2wall komen bij ons aan bod. Wij begeleiden u naar de keuze van de juiste kwaliteit voor uw project.

Levis Atelier

Krijtverf

Krijtverf met schrobklasse 1

Kalkmatte, watergedragen muurverf met superieure dekkracht. Voor een uniek mooi krijteffect. Beschikbaar in wit en aankleurbaar in een kleur naar keuze op de mengmachine.

Superieure dekkracht. Krijtmat en toch zeer goed afwasbaar. Het authenieke aspect ontstaat door de verf op de gepaste manier aan te brengen met een blokborstel: eenvoudig, ook met weinig schilderervaring. Deze muurverf kan ook met een klassieke verfrol geschilderd worden. Het verfrecept op basis van een extra kwalitatief acrylaat/siloxaan bindmiddel is bovendien polyurethaan versterkt.

Superieure kleurvastheid door de geïntegreerde Chroma Protect Technology.

Sigma

Memo Paint

Een whitebord zonder boorgaten

Universeel toepasbare, beschrijfbare, tweecomponenten coating voor binnen op basis van polysiloxaan oftewel Whitebord-verf.

 

Deze verf is uiterst handig voor thuis, op kantoor en op school. Ze laat zich gemakkelijk beschrijven en reinigen. Door ze in één laag aan te brengen creëert u een prachtig functioneel whitebord effect. Dit maakt ze geschikt voor iedere egale ondergrond. Doordat ze transparant is, is ze toepasbaar op elke kleur.

Magneetverf

Sterk merk, sterke prijs

Decoreer, varieer en inspireer met magneetverf. Je hebt alleen nog magneten nodig om jouw eigen stijl vorm te geven.

Magneetverf is een latexverf op waterbasis, eenvoudig en veilig toepasbaar in elke ruimte. Onze magneetverf voldoet aan de EN71-3 veiligheidsnorm. Dit maakt ze veilig voor kinderen om mee te spelen.
Onze magneetverf is beschikbaar in verschillende verpakkingen.

Sikkens

Trimetal

Herbol

U vraagt wij bieden

Naast onze 3 A-merken bieden wij tevens een zeer ruim gamma aan andere kwaliteiten. Denk hierbij aan de gekende namen zoals Sikkens, Trimetal, Herbol, Hammerite, Histor en zoveel meer. Steeds op maat voor u gemengd.

Metallic verf

Hoogkwalitatieve acrylaatverf met een metaalglans. De verf reflecteert prachtig het licht. Het is ideaal voor accenten op muren en kleine oppervlakken. Door eerst een textuurlaag aan te brengen als grondlaag kan de metallic verf ook toegepast worden op grote oppervlakken. De muur krijgt hierdoor een eigentijds en ruig karakter. 

Wij presenteren u onze verfkwaliteiten en kleuren met een state-of-the-art kleurenwand van Levis Atelier. Hierdoor is het voor ons mogelijk om u het eindresultaat van een kleur te laten zien. Zo bent u zeker van de uiteindelijk door u gekozen kleur. Onze stand laat tevens toe om u de verschillende glansgraden te laten zien en voelen. Van vrijwel elke kwaliteit is een staal beschikbaar waardoor u altijd zeker bent van het eindresultaat. Ontdek snel deze 'Experience Center' bij ons.

Wij gaan voor kwaliteit

Whitebord-effect op muren
Magneetverf in strook op muur
Krijtbordeffect
Verf met metallic-look
Muur met krijtbordeffect

Bezoek

ons

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 9-12 en 13.30-18 uur

Woensdag             9-12 en 13.30-18 uur

Donderdag            9-12 en 13.30-18 uur

Vrijdag                   9-12 en 13.30-18 uur

Zaterdag               9-17 uur (doorlopend)

Zon- & Feestdagen Gesloten

 

Vraag

ons

Gelukt! Bericht ontvangen

bottom of page